Dag op dag #19: 11 februari

In deze rubriek laat ik me, op basis van mijn fotoarchief in Google Photos, eventjes meevoeren naar herinneringen uit het verleden… Dag op dag x aantal jaar geleden! Ik blik terug op 11 februari. 

1 jaar geleden…

… was het blijkbaar zo koud dat het zowaar gesneeuwd had! De hond van mijn tante kon de afkoeling alleszins gebruiken. Ze is een echte ijsbeer 🙂

A813B2DD-1F48-4355-8D7E-0C2A82BAE0C3-DF1C43E6-D6C0-46E5-8935-A77D4B83DAE5

4 jaar geleden

…las ik een ongelooflijk goed boek. Eén van de beste uit mijn leven. Dit dus.

IMG_20180211_171541_908

5 jaar geleden

… was ik volop bezig met de voorbereidingen voor het tweede seizoen van mijn moestuintje in de samentuin. Ik investeerde in dure voorzaaibakken die vandaag gelukkig nog altijd meegaan en zorgde ook voor enkele fruitstruikjes. O en we hadden toen ons knalblauw Fordje nog! 🙂

IMG_20170211_102934

7 jaar geleden

…leerde ik parkeren. En dus autorijden. Ik herinner mij héél weinig van die tijd (behalve uren oefenen in winterdonkere straten) want het veroorzaakte zo-veel stress.

2015-02-11 19.40.27

8 jaar geleden

…volgde ik een paar naailessen bij mama waar ik de laatste tijd nog veel aan heb moeten denken, nu ik haar naaispullen heb en mijn goeie voornemens, om ooit écht te leren naaien, moet waarmaken. We maakten twee rokjes, een rood en een zwart.

2014-02-11 19.27.09

12 jaar geleden

Vriendin C. volgde een fotografiecursus en het lief en ik pasten met onze langeafstandsrelatie in het thema waarvoor ze toen beelden moest schieten. Als decor koos ze voor het station van Leuven, waar effectief veel afscheidsmomenten tussen ons plaatsvonden. Deze foto hangt al jaren uitvergroot in onze living, want ik ben zo iemand die niet graag foto’s van zichzelf ophangt en dit was dan het perfecte compromis. We gebruikten hem ook voor de save the dates van onze trouw 8 jaar later.

IMG_3364

15 jaar geleden

… bracht ik de winter door in Valmeinier 1800, een Frans skidorp. Ik was er heel eenzaam, zeker op dagen met zoveel zon als deze als ik intussen aan mijn eindwerk moest schrijven. Ik skiede niet, en als stagiaire én introvert vond ik maar weinig aansluiting bij de contractuele seizoensmedewerkers. Dit was het uitzicht van uit mijn kamer dus ik had zeker geen klagen en kon uren wegdromen…

DSCN0339

16 jaar geleden

Vroeger mocht ik bij mijn tante logeren terwijl zij op vakantie ging, om op deze lieverd te passen: hond Zahra. Ze sliep in de gekste houdingen, wou graag spelen en zat soms voor het grote raam naar buiten te kijken naar dingen die zij alleen kon zien. .

Zahra 005

En waar was u 10 jaar geleden vandaag?

Advertentie

18 gedachtes over “Dag op dag #19: 11 februari

 1. En ik lees na Tiny haar post de jouwe.
  Ik ben eens gaan zoeken op mijn vorig blog naar 10 jaar geleden (wel een dag later)
  De verwarming was stuk, ook geen warm water. De kinderen waren daardoor humeurig naar school getrokken. Er waren gladde wegen en ik moest naar de gynaecoloog. Daarvoor ging ik douchen bij de schoonouders en ik vroeg me af of ik properder gewassen zou zijn vermits het water daar uit gouden kranen kwam 😏.
  Zo’n blogarchief is soms handig.

  Geliked door 1 persoon

 2. Zo grappig: ik kom van bij Tiny en nu bij jou. Ik ben gaan zoeken op mijn blog en jawel: ik kon nog terugvinden wat ik tien jaar geleden deed. We zijn de dag gestart met een Valentijnsontbijt in de lunchzaak van een vriendin van me, het sneeuwde toen ook en we waren onze berging aan het schilderen (we woonden hier toen net).

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben ook eens gaan kijken in mijn blogarchief naar 10 jaar geleden, weliswaar ook een dag later. Toen deden we een uitstapje naar Kinderdijk. Het vroor dat het kraakte en de sloot langs de molens was volledig dichtgevroren. Er was veel slee- en schaatspret. Het leek of we in een Anton Pieck tafereel terecht waren gekomen. Zo mooi!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mijne Google Photos gaat zo ver ni terug ! Gelukkig is er FB nog met z’n herinneringen button en die zegt vandaag dat onze jongste in 2012 in zijn brandweersweater naar school ging (hij was toen 5) !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s