Gouden randjes #7

Regelmatig blik ik terug op de goeie momenten van de afgelopen weken. Dat zijn er altijd meer dan ik denk, en ze helpen me ‘to think positive’.

citytrip Sevilla
Credits: GoAnnelies.

De citytrip naar Sevilla. Natuurlijk. Het gouden randje rond alle gouden randjes van de voorbije weken. Mooi weer, zon, fantastische stad, lekker eten, veel eten, superfijn gezelschap… Meer moet dat niet zijn, toch?

kookboek Honger

Zomaar een cadeautje krijgen van het lief, nu ja, ik heb misschien wat moeten aandringen en een pruillipje gebruiken enzo, maar kijk, ik ben de Fnac buitengestapt met het kookboek Honger van Mme Zsazsa waar ik zo nieuwsgierig naar ben gezien het nu al een hype is in blogland!

We keken heel wat tv; zo ontdekten we eindelijk Stranger Things op Netflix en begonnen we met seizoen 1 van The X-files, wat gelukkig een pak minder eng lijkt dan vijftien jaar geleden omdat de special effects van de jaren ’90 op niks trekken feitelijk. Daardoor stond lezen op een lager pitje maar dat komt wel terug.

restaurant Zarza

Twee weekends op rij – na de drukste maand sinds mijn burn-out – sloot ik mezelf op met verplichte rust. Voor mezelf kiezen gaat steeds makkelijker… Ik heb mijn lesje nu wel geleerd. We gingen uit eten met ons tweetjes, wat al geleden was van mijn verjaardag. Verder werd er vooral in de zetel gehangen.

start to run trailrunning

Met lopen gaat het nogal op en af; veel problemen met mijn rug – maar dat komt voornamelijk door een slechte zithouding, hoewel ik die problemen niet zou voelen zonder de looptrainingen, maar kom; gelukkig heb ik een superkinesistenduo! – maar naarmate de hoogtemeters op mijn teller stijgen en de kilometers onder mijn voeten doorschieten, ben ik een zeer content mens. De trail run is volgend weekend… Duimen dat het goed gaat! En daarna ga ik het een pak rustiger aan doen, beloofd.

kamerplanten

Mijn plantjes. Er zijn er enkele die het niet hebben overleefd, dat moet ik toegeven; maar degenen die er nu al een maand of twee-drie zijn, doen het goed en genieten duidelijk van hun tweewekelijks baddermoment. Ik heb een paar kamerplantjes op mijn kerstlijstje gezet, want er is nog plaats genoeg in huis.

de verborgen impactLeuke cadeautjes in de bus. Ik deed mee aan een give away en won het boek De verborgen impact, en Gerhilde was zo ontzettend lief om er een paar oorbellen uit haar collectie bij te stoppen! Zeer benieuwd naar dat boek trouwens; een review volgt later.

Welke leuke momentjes zullen jou bijblijven van de voorbije weken?

3 gedachtes over “Gouden randjes #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s